Instal·lació WPress desde zero

Després de fer la instal·lació normal del wp el primer pas es configurar les opcions d’escriuptura, lectura i enllaços permanents

Opcions

general: aprofito per escriure ja el subtítol de la pàgina ja que es un camp de text que molts plugins volen modificar com el Yoast Seo o jetPack i al final no es deixa modificar.

Canvio el fus horari i trio Madrid o Andorra per afegir les dues hores de l’hora local a l’hora UTC. Canvio el idioma per defecte del administrador i del blog, l’hora i la data en un format peninsular… i la setmana comença en dilluns!

escriptura: En aquest apartat de moment sols activem “Desanima els motors de cerca d’indexar aquest lloc web” per a que no ens indexin a Google ja que el web es per trastejar i no volem crear url inútils.

debats: Pel mateix motiu no deixarem que la gent faci comentaris per tant en aquest apartats els desactivarem…

  • “Permet notificacions d’enllaços d’altres blogs (retroenllaços i retropings) als articles nous”
  • “Permet a la gent fer comentaris a les noves entrades”

medià: Aquí de moment no modificarem res ja que crec que les plantilles actualitzeu aquest apartat amb les seves pròpies mesures.

enllaços permanents: En aquest apartat configurem les urls de les nostres entrades al blog i la categoria base, si no hi especifiquem res ens posara el típic category